Zakra Construction

CompSelect heet voortaan CompSelect ICT

CompSelect heet voortaan CompSelect ICT

Bij de introductie van mijn bedrijf hoor ik regelmatig van mensen dat de eerste gedachte bij het horen van de naam CompSelect niet direct aan Computer ondersteuning denken. CompSelect was oorspronkelijk bedacht als Computer Selectief of wel Computer ondersteuning op maat. Om er nu toch voor te zorgen dat mensen de juiste indruk krijgen van mijn bedrijfsnaam heb ik er daarom voor gekozen om de naam te wijzigen in CompSelect ICT. Naast de naam zal ook het logo veranderen, wat ik binnenkort aan u zal presenteren.

CompSelect heet voortaan CompSelect ICT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schuiven naar boven