Zakra Construction

Compselect vanaf 1 juli een begrip in ‘t Gooi

Op 1 juli is het dan zover, CompSelect begint dan officieel met een uitgebreid diensten pakket op het gebied van computer dienstverlening. Bent u opzoek naar een training op maat, een training op uw werkplek of gewoon gezellig in een groep, kijk dan snel verder op deze webpagina. Maar ook zijn wij gespecialiseerd in senioren cursussen. Krijgt u een benauwd gevoel als u aan een computer denkt of heeft u er al eens mee gewerkt en loopt u regelmatig vast, geen nood, wij hebben voor u de juiste training op maat.

Maar ook op het gebied van advies bij de keuze van bijvoorbeeld een internet provider of nieuwe laptop zijn wij u graag van dienst. Ook hebben wij contact met verschillende leveranciers waardoor wij zowel op particulier als op zakelijk niveau altijd een passende oplossing voor u weten te vinden. Maar ook voor software kunt u bij ons terecht.

Daarnaast biedt een unieke oplossing voor gebruikersondersteuning. Zo kunt u bij ons uren inkopen en kunt u zowel telefonisch (op vooraf vastgestelde tijden) als via email bij ons terecht met al uw gebruikersvragen. Meer daarover binnenkort op onze webpagina.

Wij hopen met CompSelect een compleet aanbod aan te kunnen bieden aan u als computergebruiker om zo het gebruik van uw pc of laptop zo aangenaam mogelijk te maken.

Voor de particuliere dienstverlening zullen wij ons met name richten op het Gooi. Voor de zakelijke dienstverlening verlenen wij diensten door het hele land.

Wij hopen u vanaf 1 juli welkom te mogen heten als relatie van CompSelect…

Compselect vanaf 1 juli een begrip in ‘t Gooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schuiven naar boven