Zakra Construction

Waarschuwing!!! – Nep Microsoft telefoontjes

 [notice]Waarschuwing!!![/notice]

Ik spreek nog regelmatig klanten die gebeld worden door een Engels sprekend persoon die zich voordoet als Microsoft medewerker. Mensen wordt dan gevraagd om toestemming te geven dat de medewerker een programma installeert en meekijkt op je computer.

Deze mensen weten zich heel professioneel voor te doen en spelen heel geraffineerd in op je gevoelens. Maar ze zijn maar uit op één ding en dat is om je zoveel mogelijk geld afhandig te maken.

Als je gebeld wordt, hang dan direct op en licht de politie in. In geen geval toestemming geven om uw computer te laten gebruiken.

Is dit toch gebeurt, schaam je niet. Velen gingen mee in het verhaal van deze dieven. Zoals ik al zei, het zijn hele professionele criminelen met een heel mooi verhaal en ze weten precies op hoe ze op je gevoel in moeten spelen. Licht ook zoveel mogelijk senioren in je omgeving in. Zij zijn de voornaamste doelgroep.

Zoals gezegd, is dit jou overkomen en heb je toestemming gegeven om iets te laten installeren. Neem dan zo snel mogelijk contact op met een familie lid die je hierbij kan helpen. Natuurlijk kunt je ook contact met ons opnemen zodat wij u hierin kunnen begeleiden om het leed zoveel mogelijk te beperken.

U kunt ons bereiken op: 06-21179412

Waarschuwing!!! – Nep Microsoft telefoontjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schuiven naar boven