Zakra Construction

Windows 10 Creators Update beschikbaar in Windows

Windows10CU_1

 

 

 

 

 

 

Al sinds April is de laatste grote update van Windows 10 beschikbaar, namelijk versie 1703. In principe zou deze update mee moeten komen met de reguliere updates, maar ik heb bij verschillen klanten gezien dat dit niet het geval is. De Windows 10 Creators Update is een grote update en u moet dit eigenlijk zien als een nieuwe installatie van Windows 10. Het voordeel hiervan is wel dat veel problemen, waar u mogelijk nu tegen aan loopt na de update verholpen zullen zijn. Zo had ik vorige week nog een meneer waarvan de computer zeer langzaam was en er problemen waren met de updates en met de Internet security software en na het installeren van de update waren de problemen voorbij.

 

[notice]

Wat is er verder nieuw in Windows 10 Creators update:

  • Het programma Paint (nu Paint 3D) is terug in een nieuwe ultra moderne uitvoering
  • De functionaliteit van de plaknotities is verder uitgebreid
  • Donkere modus – licht stand van het scherm past zich aan aan de omgeving
  • EMOIJ toetsenbord – Het nieuwe emoji-toetsenbord biedt nieuwe lettertypes en expressieve en speelse emoji, met opties voor meer natuurgetrouwheid. Het toetsenbord is beschikbaar in 25 talen.

[/notice]

Een eenvoudige manier om te controleren of uw apparaat al over deze update beschikt, is door de startknop in te drukken en in de programma lijst te kijken of het Paint 3D programma al in deze lijst voor komt.
[warning]Is uw apparaat nog niet bijgewerkt, maar zou u dit wel willen dan heb ik een interessant aanbod. Omdat het gaat om een grote update, zou u normaal 59 euro betalen voor deze update (excl. Voorijdkosten). Als u nu reageert tot 31 oktober met de code Nieuwsbrief1017CS naar info@compselect.nl, dan maak ik op korte termijn een afspraak met u en betaalt u geen 59,- maar 39,- euro.[/warning]

Windows 10 Creators Update beschikbaar in Windows

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schuiven naar boven